Share on Facebook Share on Twitter

Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Temperatuur              Vochtigheidsgraad            windrichting + snelheid

Home

Deel deze pagina via:

Adverteren

Algemene informatie
Voor onze website zijn wij op zoek naar adverteerders. Wilt u uw bedrijf, instelling of vereniging meer onder de aandacht brengen? Of wilt u een aankomend evenement voor een bepaalde periode promoten? Dan bent u bij Meteo Alblasserdam op het juiste adres.

Waarom uw advertentie op de website van Meteo Alblasserdam? Daar zijn meerdere goede redenen voor. Zo kunt u op onze website adverteren tegen een aantrekkelijk tarief en uw advertentie zal veel gezien worden gezien onze fijne kijkcijfers.

Bovendien gaat het bij ons om een weersite. Alles omtrent het weer en met name het actuele weer en de weersvoorspellingen zijn aantrekkelijk om dagelijks terug te keren op onze website. Dit levert dan ook veel kijkers op die regelmatig of veelvuldig terugkeren. Dit in tegenstelling tot een website met een onderwerp die je misschien maar een enkele keer bekijkt. Het weer is er iedere dag en altijd gewild om te bekijken.

Hieronder ziet u een overzicht met opties die wij u op dit moment kunnen bieden met betrekking tot reclame maken op onze website.

Opties voor een adverteerder:

* Optie 1: adverteren per week

* Optie 2: adverteren per maand

* Optie 3: adverteren per jaar

Voor alle opties geldt dat uw advertentie op onze homepage wordt geplaatst. Tevens kunt u als u dat wilt in overleg met ons uw bedrijf, instelling, vereniging of evenement gratis uitgelicht krijgen op de adverteerders pagina.

Alle prijzen zijn op aanvraag. Wilt u een andere optie en/of op een andere manier bij ons adverteren? Neem dan contact met ons op via het volgende mailadres: adverteren@meteoalblasserdam.nl. U krijgt vervolgens extra informatie via de mail aangeleverd met een pdf-bestand als bijlage. Hierin staan de mogelijkheden inclusief de tarieven vermeld.