Share on Facebook Share on Twitter

Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Temperatuur              Vochtigheidsgraad            windrichting + snelheid

Home

Deel deze pagina via:

Service

Beste bezoeker,

Momenteel bevindt u zich op onze service pagina. Meteo Alblasserdam streeft er naar dat deze site altijd up to date is. In sommige gevallen kan er bijvoorbeeld een defect zijn aan een bepaald onderdeel of meetinstrument, waardoor er geen actuele waarde(n) weergegeven wordt(en) op onze websites. Als dit zo is gaan we dit vermelden op deze service pagina.

Ook als er onderhoud wordt gedaan op onze meetlocatie door bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel (waardoor er voor een bepaalde tijd geen gegevens worden ververst op onze websites) gaan we dat op deze service pagina vermelden. Mocht het dus zo zijn dat er een storing is of er onderhoud gepland staat kunt u dat hieronder lezen. Dit geldt ook voor één of meerdere onderwerpen die op deze website te bekijken/lezen zijn en tijdelijk niet worden gemaakt of ververst.

Mocht er op onze site iets niet goed werken en we hebben dat nog niet zelf gezien kunt u dat altijd doorgeven op het volgende mail adres: info@meteoalblasserdam.nl.

Wat betekenen de groene of rode stip die te zien is bij de link ‘Service’ in het navigatie menu?

De weergave van de groene stip betekent geen servicemelding(en) of niet belangrijke melding(en) met een lagere prioriteit.

De weergave van de rode stip betekent één of meerdere en vaak belangrijke servicemelding(en) met een hogere prioriteit.