Share on Facebook Share on Twitter

Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Temperatuur              Vochtigheidsgraad            windrichting + snelheid

Home

Deel deze pagina via:

Weerdata

Algemene informatie
Op zoek naar weerdata voor een (eigen) project, uw werk of voor onderzoek? Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in windenergie (windmolen) en/of zonnepanelen? En wilt u weten hoe hard het heeft gewaaid of hoeveel zonnestraling wij hebben gemeten in een bepaalde periode of interesse in andere meetgegevens?

Meteo Alblasserdam biedt nu ook weerdata aan uit ons bestand/archief. Het gaat hierbij om de gegevens die afkomstig zijn vanaf onze eigen meetlocatie in Alblasserdam, waar wij op een ideale locatie zuivere metingen verrichten. De actuele weergegevens worden gratis aangeboden en zijn voor iedereen zichtbaar op meteoalblasserdam.nl. Data zoals de hoogste en laagste metingen van een bepaalde periode (bijvoorbeeld dag/maand/jaar) worden niet standaard op onze website getoond.

Wel kunnen wij de eigen data uit ons archief goed gebruiken om overzichten op te stellen van een bepaalde periode die wij weer tegen een geringe vergoeding aan u kunnen aanbieden.

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar: weerdata@meteoalblasserdam.nl.

In deze mail kunt u aangeven in welke gegevens en periode u bent geïnteresseerd. Dan kijken wij wat er mogelijk is en kunnen we u bijvoorbeeld een pdf sturen met een overzicht van onze tarieven. De periode van nu tot maximaal een jaar geleden is het meest geschikt.