Share on Facebook Share on Twitter

Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Temperatuur              Vochtigheidsgraad            windrichting + snelheid

Home

Deel deze pagina via:

Over Meteo Alblasserdam
Welkom op de website van Meteo Alblasserdam met een grote passie voor alles omtrent het weer. Wij bevinden ons in Alblasserdam, een dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland. Meteo Alblasserdam bestaat officieel sinds de zomer van 2014, maar onze website werd al een jaar eerder (2013) opgericht en gepubliceerd.

Onze grote interesse en passie voor het weer is al veel langer geleden ontstaan. Namelijk meer dan 20 jaar geleden. Op iedere dag van het jaar kunt u op onze website terecht voor het actuele weer, weersverwachtingen en nog veel meer. Wij doen iedere dag weer ons uiterste best om onze website zo goed mogelijk te onderhouden en te laten functioneren en u van de meest actuele informatie te voorzien.

De website van Meteo Alblasserdam is al jaren in de lucht en heeft inmiddels een goede naamsbekendheid gekregen met hoge kijkcijfers. Met de kernwoorden Terugblik | Actueel | Verwachtingen vatten wij ruim genomen samen waar Meteo Alblasserdam zoal voor staat en waar wij ons voornamelijk mee bezig houden omtrent het weer. Kortom: van het meten van het actuele weer en het archiveren en aanbieden van onze historische weersgegevens tot het opstellen van weersverwachtingen.

Zo beschikt Meteo Alblasserdam onder andere over een eigen meetlocatie, schrijven wij nieuwsberichten en artikels met betrekking tot het weer en verzorgen wij het weerbericht voor diverse websites en twee lokale omroepen in de regio. Het weerbericht is niet alleen te horen op de radio, maar in het weekend zijn wij ook te zien op de lokale tv: TV Papendrecht.

Bovendien is Meteo Alblasserdam te volgen op de sociale media via Twitter, Facebook en Youtube.

Meteo Alblasserdam wenst u veel kijk- en leesplezier toe!


Over ons