Share on Facebook Share on Twitter

Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Temperatuur              Vochtigheidsgraad            windrichting + snelheid

Home

Deel deze pagina via:

Weermemo

Nieuw: Meteo Alblasserdam weermemo

Categorie memory spel: weer & natuur

Uitgebracht: april 2024. Sinds april dit jaar verkrijgbaar en te bestellen

Prijs: 34,95 euro (inclusief btw), exclusief eventuele bijkomende verzendkosten

Interesse & bestellen: bent u geïnteresseerd in onze weermemo en wilt u één of meerdere items ervan bestellen? Dat kan!

Stuur ons een mail naar info@meteoalblasserdam.nl en vermeld uw naam, adresgegevens en het aantal items zodat wij uw bestelling zo snel mogelijk naar u kunnen verzenden.

Betaling na ontvangst van het product. Factuur wordt meegeleverd en via mail verzonden.

Meteo Alblasserdam memory spel Memory spel Meteo Alblasserdam

Meteo Alblasserdam is meer dan alleen maar het waarnemen van de actuele weercondities en het opstellen van weersverwachtingen, want wij hebben sinds kort onze eigen weermemo laten ontwikkelen. Memory, een leuk spel voor jong en oud en natuurlijk niet meer weg te denken. Wie is daar nou niet mee grootgebracht? Echt een uniek item om in het bezit te hebben.

Bent u een liefhebber van puzzelen en spellen, wilt u graag uw geheugen eens op de proef stellen en heeft u ook een grote interesse en passie voor het weer en de natuur? Dan is de Meteo Alblasserdam weermemo zeker iets voor u. Onze weermemo bestaat uit 72 kaartjes (36 paar) en we hebben onze uiterste best gedaan om een mooie selectie foto’s samen te stellen voor het memospel. De veelzijdigheid van de vier seizoenen komt duidelijk aan bod en de foto’s zijn gemaakt op diverse plaatsen.

Tip: het is natuurlijk ook leuk om onze weermemo hem of haar cadeau te geven. Bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, als er iets anders te vieren valt of gewoon zomaar.

Ongeacht de tijd van het jaar of het nu zomer is of winter, memory kan het hele jaar door gespeeld worden. Met elkaar, maar ook met familie, vrienden en kennissen. Op een koude winteravond gezellig binnen aan tafel met een hapje en drankje of bijvoorbeeld op een mooie, warme zomeravond lekker buiten in de tuin of op de camping.

Overige specificaties weermemo

Afmetingen doos: Breedte 33,5 cm, lengte 23 cm, hoogte 3,5 cm

Gewicht doos: ongeveer 700 gram

Aantal kaartjes: 72 (36 paar)

Foto’s: eigendom van Meteo Alblasserdam en gemaakt op diverse locaties